Woordenboek

Informatie over specifieke onderwerpen.

Moderatie

11 jun.

Iedere online discussie heeft een moderator nodig, zoals een normaal debat een debatleider heeft.

Online discussies vragen net als gewone debatten om een debatleider. We noemen dat een moderator. We onderscheiden technische moderatie en inhoudelijke moderatie. In elk geval heeft een online discussie technische moderatie nodig. Iemand die oplet dat iedereen bij het onderwerp blijft, zich netjes gedraagt naar elkaar en dergeiljke. Een inhoudelijk moderator stelt ook vragen, vraagt mensen die minder participeren om reacties en ontdekt en passant ook of mensen wel zijn wie ze zeggen te zijn.

SSL of PKI certificaat

11 jun.

Om betrouwbaar te communiceren over internet kan het van belang zijn dat bezoekers zeker weten dat de website die ze bezoeken ook daadwerkelijk uw website is.

Met een SSL certificiaat, of voor de overheid een PKIoverheid certificaat, is het mogelijk om een website te indentificeren. Een vertrouwde derde partij laat via uw browser weten welke organisatie er achter de website zit. U ziet dat door een groen slotje linksboven in de locatiebalk. U kunt dit in elk geval van de website van uw bank. U kunt hierop klikken en zien dat de website daadwerkelijk van uw bank is en wie het is die u dit garandeert.

Een SSL certificaat of een PKIoverheid certificaat kan door United Knowledge op uw website worden geïnstalleerd.

Volg ons op Twitter!

@UnitedKnowledge